• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Türkiye genelinde Şehir Hastaneleri iş Başvurusu 2023

Türkiye genelinde Şehir Hastaneleri iş Başvurusu 2023
Türkiye'nin 20. Şehir hastanesi olarak bilinen şehir hastanesi açılacaktır.

Türkiye'nin 20. Şehir hastanesi olarak bilinen şehir hastanesi açılacaktır. Her hastaya bir oda verileceği için her odaya da bir hemşire ve bir gerekli kadroda personel alımı için ilana çıkacak.

Halen yapılmakta olan şehir hastaneleri ise şu şekilde belirtildi; "Ankara-Etlik Şehir Hastanesi, Kütahya Şehir Hastanesi, Gaziantep Şehir Hastanesi, Kocaeli Şehir Hastanesi, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, Aydın Şehir Hastanesi, Samsun Şehir Hastanesi, Trabzon Şehir Hastanesi, Antalya Şehir Hastanesi, Ordu Şehir Hastanesi, Denizli Şehir Hastanesi, Sakarya Şehir Hastanesi, Şanlıurfa Şehir Hastanesi, Diyarbakır Şehir Hastanesi."

Kontenjan Dağılımı ve Şartları

Temizlik Personeli Alımı Şartları: Temizlik personeli alımı için adaylarda en az ilkokul mezunu olması ve en fazla lise ve dengi okullardan mezun olması aranmaktadır. KPSS her temizlik personeli alımı kapsamında aranmamaktadır. Adayların istediği KPSS şartı aranmaması üzerine olarak belirtilmiştir.

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları: Güvenlik görevlisi alımı için adayların süresi geçmemiş olan güvenlik görevlisi kartına sahip olması, en az lise veya en fazla lisans mezunu olması, 18 ile 35 yaşları arasında olmalı, kamusal haklarından mahrum olmama şartları ile personel alımı iş başvurusu yapabilirsiniz.


Bahçıvan Alımı Şartları: Bahçıvan alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması yeterlidir. Alanında deneyimli olma, 18 ile 40 yaşları arasında olma şartları ile personel alımı yapılacaktır.

Hemşire Alımı Şartları: Hemşire alımlarına genellikle adayların üniversite mezunu olması aranıyor. Üniversitelerin hemşirelik bölümlerine dair herhangi birinden lisans mezunu olması gerekmektedir. Hemşire alımına başvuru yapacak adayların 22 ile 35 yaş aralığında olması gerekiyor. Bay bayan fark etmeden kamusal haklarından mahrum olmaması gerekmektedir. Hemşire alalım ona dair şartlar genellikle değiştirmektedir. Lise mezunu olan kişiler arasından da hemşire arama yapılmaktadır.

Büro Personeli Alımı Şartları: Büro personeli alımı için adayların en az önlisans veya lisans mezunu olması gerekmektedir. Üniversitelerin büro yönetimine dair gerekli olan herhangi bir bölümünden önlisans ve lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Genellikle bir operasyonel alımlarında KPSS 60 puan aranmaktadır. Memur niteliğine girdiği için büro memuru alımında da KPSS puan şartı istenile bilecektir.

Fakat yayınlanacak ilanda hangi mezuniyet istenileceği henüz kararlaştırılmamıştır. Belirtildiği tarihte sitemizden ulaşabilirsiniz.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 1098 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.