• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Toyota Türkiye en az lise mezunu personel alımı

Toyota Türkiye en az lise mezunu personel alımı
Toyota Türkiye en az lise mezunu personel alımı

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. Üretim bölümlerinde istihdam edilmek üzere Meslek yüksekokulu, teknik lise, meslek lisesi veya genel lise mezunu çok sayıda personel alımı yapacak. Alınacak personellerin Kocaeli, Sakarya veya Düzce illerinde ikamet edebilmesi, Vardiyalı çalışabilecek, Bay adaylar için askerlik hizmeti tamamlanmış veya en az 1 yıl tecilli olmaları gerekmektedir.

İlan ile ilgili detaylı bilgi almak için lütfen arayınız:

Tel: 0264 295 16 90, 0264 295 11 55, 0264 295 10 61, 0533 153 70 71, 0533 153 69 99

İşe alma süreci:

Toyota Türkiye'de doğru kişilerin doğru pozisyonlara getirilmesi esasına dayanan tamamen yeni bir yaklaşıma hoşgeldiniz.

Eğer Toyota Türkiye'de kariyer hedefiniz var ise, takımımıza yeni elemanları nasıl dahil ettiğimizi merak ediyorsunuzdur. İşe alma kararımız, sizin yetenekleriniz, tecrübeniz ve uygunluğunuz değerlendirilerek verilmektedir.

Eğer bizimle çalışmayı düşünürseniz, sitemizdeki açık pozisyonlara başvurarak bize ulaşmış olursunuz.

Birkaç gün içerisinde işe alma takımımız, başvurunuzu değerlendirmiş olacaktır. Eğer özgeçmişiniz kriterlerimize uygunsa, bir uzmanımız sizinle telefon mülakatı yapmak üzere sizi arayacaktır. Başvurusu açık pozisyonlarımıza uygun bulunan adaylar, şirketimizde gerçekleşecek olan görüşmelere davet edileceklerdir.

Toyota online başvuru sayfası için burayı tıklayınız

En sonunda, işe alınma kararı verilmiş takım arkadaşlarımız, Toyota'da çalışma hayatı boyunca hiç sonu gelmeyen eğitim faaliyetleri ile işe başlayacaklardır.

İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI

Toyota Türkiye, ‘Toyota Way' yönetim konsepti adı altında insana saygı ve sürekli iyileştirme prensiplerini uygulayarak çalışan memnuniyetini esas kabul eden global bir şirkette çalışma imkânı sunar.

Gerek yarattığı istihdam gerekse üretim ve ihracat rakamları ile ülke ve bölge ekonomisine önemli katkılarda bulunan Toyota Türkiye, başarıyı yakalamada en önemli faktörün insan kaynağı olduğu bilinci ile hareket eder.

Bu doğrultuda çalışanlarımızın görevlerini iş memnuniyeti duygusu ve yüksek motivasyonla yerine getirmeleri için kurumsal faaliyetlerde, çalışanların sorumluluk alabilecekleri bir iş birliği ortamı yaratmayı, çalışanların sürekli olarak kendilerini işlerinde geliştirebilmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayabilmelerini hedeflemekteyiz.

DEĞERLENDİRME VE İŞE ALIM SÜRECİ

Takımımıza katacağımız yeni üyeleri, uzun dönemli istihdam ve en uygun kişinin işe alımı yaklaşımını benimseyerek belirlemekteyiz. İşe alma kararımız, sizin gelişim potansiyeliniz ve mevcut yetkinlikleriniz değerlendirilerek verilmektedir.

 

Adaylarda aradığımız temel özellikler ise şunlardır;

Takım çalışmasına yatkınlık

İletişim becerilerinde yetkinlik

Gelişime ve öğrenmeye açıklık

Esneklik ve pozitif yaklaşım

Süreç ve çözüm odaklılık

İleri seviyede İngilizce bilgisi (Yazılı ve konuşma)

Şirketimizde beyaz yaka pozisyonları için işe alımda değerlendirme merkezi uygulaması yapılmaktadır. Özgeçmiş tarama ve ön telefon mülakatından geçen adaylar yaklaşık bir gün süren bir dizi uygulamaya dahil olurlar. Değerlendirme merkezinde başarılı olan adaylar, insan kaynakları yetkilisi, ilgili grup yöneticisi ve son olarak da üst yönetimin katılacağı final mülakatlara davet edilirler.

YENİ MEZUN GELİŞTİRME PROGRAMI (GRADUATE DEVELOPMENT PROGRAMME)

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız, Toyota'nın temel standartlarını karşılayacak seviyeye ulaşmalarını hedefleyen, etkili ve verimli bir eğitim ve iş başı uygulamalarından oluşan 18 aylık bir geliştirme programına dahil edilirler. Yeni mezun geliştirme programına dahil olmak için üniversitelerin 4 yıllık ilgili fakültelerinden mezun olmak veya yukarıda bahsedilen niteliklere ek olarak mezuniyetten sonra en fazla 2 yıllık tecrübeye sahip olmak haricinde bir koşul bulunmamaktadır.

Bu haber toplam 1077 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.