• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

7 ilde toplam 12 kamuya memur alımı için ilan verdi

7 ilde toplam 12 kamuya memur alımı için ilan verdi
Alımlar; İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Mersin Şanlıurfa ve Tokat illerinde yapılacak. 7 ilde toplam 12 memur alımı yapılacak. Alımlar SYDV bünyesinde yapılacaktır.

Alımlar; İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Mersin Şanlıurfa ve Tokat illerinde yapılacak. 7 ilde toplam 12 memur alımı yapılacak. Alımlar SYDV bünyesinde yapılacaktır.

Alım Yapılacak Kadro, Unvanı ve Şehri

1 büro görevlisi- İzmir

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- İzmir

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi Kastamonu

1 muhasebeci- Kocaeli

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Konya/Cihanbeyli


2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Konya/Kulu

1 büro görevlisi- Mersin

1 büro görevlisi- Şanlıurfa

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Şanlıurfa

2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Tokat.


1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- İzmir Başvuru Şartları

Üniversitelerin, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültelerinden en az birinden mezun olmak. İşe alım süresinde geçerli olan KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. İzmir/Aliağa ilçesinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak. İyi derecede bilgisayar kullanabilmek. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi Kastamonu Başvuru Şartları


En az 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Maliye vb. bölümleri ile birlikte Halkla İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. KPSS (2021-2022 Yılı) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Word, Excel, Powerpoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

1 büro görevlisi- İzmir Başvuru Şartları

Üniversitelerin, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi ve Eğitim Fakültelerinden en az birinden mezun olmak. İşe alım süresinde geçerli olan KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. İzmir/Aliağa ilçesinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak. İyi derecede bilgisayar kullanabilmek

1 muhasebeci- Kocaeli Başvuru Şartları

En az 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Maliye vb. bölümleri ile birlikte Halkla İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. KPSS (2021-2022 Yılı) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olabilmek. Word, Excel, Powerpoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak. Kocaeli il sınırlarında ikamet ediyor olmak.


1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Konya/Cihanbeyli Başvuru Şartları

En az 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Maliye vb. bölümleri ile birlikte Halkla İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak. KPSS (2021-2022 Yılı) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. Konya il sınırları içerisinde son 6 ay içerisinde ikamet ediyor olmak.

2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Konya/Kulu Başvuru Şartları

Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Diğer Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Sosyal Hizmetler Bölümü, Halkla ilişkiler, iletişim fakültelerinden bankacılık ve sigortacılık bölümlerinden birinden mezun olmak. Konya/Kulu ilçesinde ikamet ediyor olmak. KPSS (2021-2022 Yılı) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak. En az B sınıfı ehliyete sahip olmak.

1 büro görevlisi- Mersin Başvuru Şartları

Mersin Anamur ilçesinde en az 6 aydır ikamet ediyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Sosyal hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji Psikolojik danışmanlık, Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, İktisadi ve idari bilimler bölümler fakültesi ve eğitini fakültesinin herhangi bir bölümünden mezun olmak.

1 büro görevlisi- Şanlıurfa Başvuru Şartları

4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Sosyal Hizmetler, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Mimarlık, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümlerinden birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak. 2021 veya 2022 yılı KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Şanlıurfa/Karaköprü ilçesinde ikamet ediyor olmak.

1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Şanlıurfa Başvuru Şartları

Üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Uluslararası İlişkiler, Sosyal Hizmetler, İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe ve Finans Yönetim bölümlerinden birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak. 2021 veya 2022 yılı KPSS3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde ikamet ediyor olmak.

2 sosyal yardım ve inceleme görevlisi- Tokat Başvuru Şartları

Üniversitelerin Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Diğer Fakültelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Sosyal Hizmetler Bölümü, Halkla ilişkiler, iletişim fakültelerinden bankacılık ve sigortacılık bölümlerinden birinden mezun olmak. En az son 6 ay içerisinde Tokat ili Almus ilçesinde ikamet ediyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

Kamu Personel Alımı Başvuru Süreci

SYDV tarafından yayınlanan ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını; İzmir 4 Kasım, Kastamonu 7 Kasım, Kocaeli 1 Kasım, Konya/Cihanbeyli 10 Kasım, Konya/Kulu 4 Kasım, Mersin 28 Ekim, Şanlıurfa 2 Kasım ve Tokat 10 Kasım son başvuru tarihidir. Adaylar başvurularını SYDV (Sosyal Yardım Genel Müdürlüğü), resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile başvuru yapabilirsiniz.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 453 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.