• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

38 sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağı açıklandı

38 sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağı açıklandı
Çukurova Üniversitesi Hastanesi tarafından yayınlanan ilana göre 12 farklı kadro da 38 sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacağı açıklandı

Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları Nedir?

6 beden işçisi alımı ilanı: En az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunacaklardır. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olunması gerekir. 30 yaşından büyük olan adaylar başvuruları gereksiz kabul edilecektir.


6 şoför işçisi alımı ilanı: En az ilkokul mezunu en fazla ortaokul mezunu adaylar başvuru yapacaklardır. D sınıfı sürücü belgesine sahip olunması şartı aranmaktadır. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya uygun sağlık şartlarını taşımak gereklidir.

3 sürekli işçi alımı ilanı: En az ilkokul mezunu adaylar başvuru da bulunacaklardır. Süt ve süt ürünleri üretim ve işleme konularında en az 1 yıl tecrübe sahibi olunması gerekmektedir. 30 yaşından büyük olan adaylar başvuru da bulunacaklardır.

6 hemşire alımı ilanı: Lisans hemşire mezunu olma şartı aranmaktadır.


1 sağlık teknikeri alımı: Eczane teknikerliği veya Eczane Hizmetleri önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır.

1 sağlık personeli alımı: Lise eğitim düzeyinde Tıbbi Sekreterlik, Sağlık Hizmetleri Sekreterliği bölümlerinden mezun olması şartı aranıyor.

2 sağlık teknikeri alımı ilanı: Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Ağız ve Diş Sağlığı önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır.

7 temizlik personeli alımı ilanı: En az lise mezunu adaylardan alım yapılacaktır. 23-35 arasında olma şartı aranmaktadır. Temizlik personeli olarak çalışma için sağlık personeli olarak çalışmaya uygun olması gerekmektedir.


2 koruma ve güvenlik personeli alımı ilanı: Özel Güvenlik ve Koruma önlisans mezunu olma şartı aranıyor. Başvurular için 35 yaşını doldurmamış olmak gereklidir.

1 aşçı alımı: başvuru yapacak olan adayların - Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları önlisans mezunu olma şartı aranmaktadır.

1 inşaat personeli alımı: İnşaat Teknolojisi alanında en az lise mezunu olma şartı aranmaktadır. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olunması gerekmektedir.


2 destek personeli alımı: Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme bölümünden lise mezunu olma şartı aranmaktadır. 1 yıl deneyim sahibi olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olunması gerekmektedir.

Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Çukurova Üniversitesi tarafından başvuru yapacak olan adaylar sağlık personeli ve sürekli işçi alımı ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 30 Aralık 2022 tarihinde başvuru yapacaklardır. Adaylar başvurularını 4 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapacaklardır. Adaylar başvurularını Adana İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen veya İŞKUR e-Şube üzerinden başvuru yapacaklardır.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.