• BIST 8718.11
  • Altın 2246.452
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1901
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Türk Silahlı Kuvvetleri 2022 yılı muvazzaf astsubay alımı başvuruları

Türk Silahlı Kuvvetleri 2022 yılı muvazzaf astsubay alımı başvuruları
Türk Silahlı Kuvvetleri muvazzaf astsubay alımı başvuruları 2-23 Aralık 2021 tarihleri arasında alınacak.

Milli Savunma Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri muvazzaf astsubay alımı 2-23 Aralık 2021 tarihleri arasında tapacak. MSB astsubay alımı başvuru şartları arasında önlisans ve lisans mezunu olması yer alıyor.

Başvuru Genel Şartları

(1) 1 Ocak 2021 tarihi itibarı ile düzeltilmemiş nüfus kaydına göre; (a) Ön lisans düzeyinde mezunlar için 25 yaşından büyük olmayanlar (01 Ocak 1996 ve daha sonraki doğumlular), (b) Lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmayanlar (01 Ocak 1994 ve daha sonraki doğumlular),
 
(2) Yurt içinde en az iki yıl ve daha fazla süreli fakülte/yüksekokulların TABLO (1)’de gösterilen kaynak okul programlarından mezun olanlar (yurt içi eş değer programlar dikkate alınmayacak, lisans mezunu adayların mezun olduğu program kaynak okul programı olarak kabul edilecek, lisans mezunu adayların mezun olduğu ön lisans programları kaynak okul programı olarak kabul edilmeyecektir.)

(3) Öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanlardan, mezun oldukları programın kaynak okul programları ile denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanmış (belge ile) olanlar, (bu durumda olan adaylar; başvuru ekranından “Eğitim Bilgileri” başlığının altında bulunan ‘Eğitim Bilgisi Ekle’ butonuna tıklayarak açılan penceredeki bilgileri girecek, daha sonra ‘Ekle’ düğmesine tıklayarak girdiği bilgileri kaydedecek, müteakiben “Eğitim Bilgileri” alanında bulunan ‘Diploma/Denklik Bel.Yükle’ butonuna tıklayarak, önceden taratılmış denklik belgesini sisteme yükleyecektir, söz konusu belgeyi sisteme yüklemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.)
 
(4) 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P93 Ön Lisans puanı en az 60 olanlar veya 2020 ve 2021 KPSS P3 Lisans Puanı en az 60 olanlar, (her iki yılda da sınava katılmış olanların en yüksek KPSS P3 puanı dikkate alınacak, lisans mezunlarının KPSS P93 puanları astsubay temininde geçerli olmayacak, 2019 yılı ve öncesi KPSS puanları kabul edilmeyecektir.)

Ön Başvuru Şekli

Adaylar ön başvurularını 23 Aralık 2021 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.