• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Sınavsız İkinci Üniversite şartları 2019

Sınavsız İkinci Üniversite şartları 2019
Sınavsız İkinci Üniversite şartları 2019

Sınavsız İkinci Üniversite şartları 2019

Belki şu anda çok iyi bir üniversitede okuyorsun. Peki, gerçekten bu bölümde okumak mıydı hayalin? Ya da bir mesleğe sahip oldun sonunda; ama neden bununla yetinesin ki? Hayatında her şey yolunda olsa da, başka meslekler, başka meraklar, başka hayallere sahip olmak isteyebilirsin. İşte, Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi sana tüm bunları gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Üstelik şartsız, sınavsız...

ŞUANLIK ÖN BAŞVURULARI ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇMIŞTIR

 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇTIĞI ANDA MEMURLARAHABER.COM OLARAK HABER YAPACAĞIZ

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE NEDİR?

Sınavsız İkinci Üniversite, yükseköğretim kurumlarının aynı alanda olmamak şartıyla herhangi bir lisans veya önlisans programından mezun olan, okuyan ya da yeni başlayacak öğrenciler için ikinci bir üniversite okuyarak ikinci bir diploma şansıdır.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTEYE KİMLER BAŞVURABİLİR?

İkinci Üniversiteye herhangi bir yükseköğretim kurumundan mezun/öğrenci olan ya da yükseköğrenimine bu yıl bir başka bölüm/programda başlayacak olan kişiler başvuru yapabilmektedir.

Herhangi bir önlisans programından (üniversitelerin iki yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği devam edenler ATA-AÖF önlisans programlarına sınavsız ikinci üniversite fırsatıyla kayıt yaptırabilirken herhangi bir lisans programından (üniversitelerin dört yıllık programları) mezun olan ya da öğrenciliği devam edenler ise ATA-AÖF önlisans veya lisans programlarını tercih edebilirler.

Herhangi bir yükseköğretim kurumunda pasif öğrenci (kayıtlı ancak ders kaydı yaptırmamış) durumunda bulunanlar da ikinci üniversite fırsatından yararlanabilir.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE LİSANS PROGRAMLARI

Halkla ilişkiler ve Tanıtım, İşletme, Kamu Yönetimi, Reklamcılık, Sağlık Yönetimi, Sosyoloji programlarından oluşmaktadır.

SINAVSIZ İKİNCİ ÜNİVERSİTE ÖNLİSANS PROGRAMLARI

Acil Durum ve Afet Yönetimi, Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgi Yönetimi, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Emlak ve Emlak Yönetimi, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İlahiyat, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme Yönetimi, Laborant ve Veteriner Sağlık, Lojistik, Özel Koruma Güvenlik,

Radyo ve Televizyon Programcılığı, Reklamcılık, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sosyal Hizmetler, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Yeni Medya ve Gazetecilik, Yerel Yönetimler programlarından oluşmaktadır.

Kamudankariyer.com olarak 2019-2020 öğretim yılı için ATA-AÖF’nin ve Açıköğretim Fakültelerinin AÖF sınavsız ikinci üniversite başvuru detaylarını ve tüm bilgileri, bölümleri sizlerle peyderpey paylaşacak ve bilgi sahibi olmanız için destek vereceğiz.

KAMUDANKARİYER.COM ÖZEL HABER

Bu haber toplam 6692 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.