• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

İş Bankası 2023 Yılı Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacaktır

İş Bankası 2023 Yılı Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacaktır
2023 Yılı Müfettiş Yardımcısı Alımı Yapacaktır

Müfettiş Yardımcısı
Tüm İlanlar >
Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi veya yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşların denetiminde görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.
Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi veya yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşların denetiminde görev alacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Son Başvuru Tarihi
26 Ekim 2022
Sınav Yeri ve Zamanı
13 Kasım 2022 Pazar günü çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

İŞ TANIMI
İç denetim süreçlerini yerine getiren Müfettiş Yardımcısı pozisyonundaki çalışma arkadaşlarımız, Bankamız Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, bilgi sistemleri ile teknolojilerinin ve yönetimini kontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarının denetiminde görevlendirilir. Tüm Kurul üyeleri, bankacılık süreçlerinde bilgi sahibi olacak şekilde yetiştirilir. Gerekli sertifikasyonları sağlayan ve bilgi teknolojileri alanında yetkinliklerini gösteren Kurul üyelerimiz arasından Bilgi Teknolojileri Müfettişleri atanır. Müfettiş Yardımcıları da dâhil olmak üzere kurul üyelerinin ikamet yeri İstanbul'dur.

BAŞVURU KOŞULLARI
Uyruk
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Eğitim
Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ve detayları tabloda yer alan bölümlerinden en geç 10.01.2023 itibarıyla mezun olmak.

Yaş
13.11.2022 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (13 Kasım 1992 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

Yabancı Dil 
İngilizce, Almanca veya Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve açıklama penceresinde yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.

Sertifika ve Özgeçmiş
Belirtilen niteliklere sahip yabancı dil sertifikası ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesinin 28 Kasım 2022 tarihine kadar resimli özgeçmişinle birlikte mys@isbank.com.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Askerlik
Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2023 Haziran ayına kadar tecil ettirmiş olmak. Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekte olanların en geç 2022 Aralık ayı içerisinde terhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.

Sağlık 
Sağlık durumu seyahat etmeye ve Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Hizmet Yükümlülüğü
Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Adli Sicil
Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Katılım
Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin Değerlendirme Merkezi aktiviteleri veya mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak ve daha önce yapılan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.

İŞE ALIM SÜRECİ
Başvuru
İşe alım sınavlarımıza bu platforma üye olarak başvurunu yapabilirsin. Başvurunun uygun bulunması halinde özgeçmiş bilgilerinde belirttiğin e-posta adresine sürece dair bilgileri göndereceğiz.

KARİYER YOLU
Kıdemli Müfettiş Yardımcısı
Teftiş Kurulu’nda Müfettiş Yardımcısı olarak 3 yılı tamamlaman, katılacağın ön yeterlilik sınavında başarılı olman ve genel çalışma performansının olumlu bulunması halinde "Kıdemli Müfettiş Yardımcısı" unvanını alırsın. 

Yöneticilik Stajı
Teftiş Kurulu’nda Kıdemli Müfettiş Yardımcısı olarak 4,5 yılını doldurman halinde, 6 ay süreyle yurt içi ya da yurt dışı Şubelerimizde ya da Genel Müdürlük Bölümlerinde yöneticilik stajı yapmaya hak kazanırsın.

Müfettişlik
5. yılın sonu olan staj bitiminde yapılan yeterlilik sınavında başarılı olur ve çalışma performansın itibarıyla görevine devam etmen uygun bulunursa Müfettiş olarak görevini sürdürürsün.

Yöneticilik
Seçilerek işe alınan, özel eğitim gören, kısa sürede tüm bankacılık konularında deneyim kazanan Kurul üyelerimizden biri olarak, sen de Banka tarafından uygun görülen bir süre sonunda yönetici kadrolarına atanırsın. Bankamızda yönetim kademelerinde Teftiş Kurulu'nda yetişmiş çok sayıda yönetici görev yapmaktadır.

DİĞER BİLGİLER
Ücret ve Yan Haklar
Çalışma arkadaşlarımızın parasal ve sosyal haklarını, BASİSEN ile aramızda 2 yılda bir düzenlenen Toplu İş Sözleşmesi ile piyasa ve günün şartlarına göre belirliyoruz. Ücretleri hesaplarken, Toplu İş Sözleşmesinde belirlenen dönemlerde ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz.

Çalışma arkadaşlarımızın sosyal güvenlikleri, “Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı” ve “Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı” tarafından sağlanıyor. Çalışanlarımıza Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı tarafından emekli olduğunda ilave ikramiye ve ikinci bir maaş alma imkanı sunuyoruz.

Ücret ve Yan Haklar
Ücret Paketi
Teftiş Kurulu Başkanlığı’na bağlı çalışan müfettişlerin aylık ücret kalemleri Banka tarafından belirlenmektedir. Aylık ücretinin yanı sıra, yılda 4 maaş tutarında ikramiye sağlıyoruz. Genel Kurul tarafından Bankamızın bir önceki yıl performansı ölçüsünde belirlenen oranda yılda 1 kez kar payı ödemesi yapıyoruz. Bunların dışında teftiş görevin süresince ikamet adresinde ya da dışında bulunma durumlarına göre gündelik ödüyoruz.

Bankamızda eğitim ve sürekli gelişim, çalışma hayatının vazgeçilemeyecek bir parçası olarak kabul edilen değerler arasında bulunuyor. Bu kapsamda Bankamızca belirlenen sınavlarda başarı sağlaman durumunda İngilizce, Almanca ve Fransızca dilleri için yabancı dil tazminatı ödüyoruz.

Bilgi Teknolojileri süreçlerinin denetiminde görevlendirilir ve gerekli koşulları sağlarsan ek görev tazminatı ödemesi de yapıyoruz

İŞTE İLAN BAŞVURUSU,

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.