• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Ünlü şarkıcı canlı yayında malesef

Ünlü şarkıcı canlı yayında malesef
Ünlü şarkıcı canlı yayında malesef

HERKESİN SEVDİĞİ ÜNLÜ ŞARKICI ABD'de ünlü bir rapçi, Instagram üzerinden arkadaşı ile birlikte canlı açtı. 

O anlar ve rapçinin k-a-nlar içerisinde kalması, arkadaşının çığlıkları anbean canlı yayına yansıdı. Pek çok farklı olaya şahit olduğumuz sosyal medya, bu kez ABD’de işlenen k-a-n donduran bir c-i-nayete tanıklık etmemize neden oldu. Kaliforniya eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde yaşayan ünlü bir rapçi, canlı yayında c-i-nayete kurban gitti.

CANLI YAYINDA K-A-NLAR İÇERİSİNDE KALDI Sabah’ın haberine göre; ülke basınına yansıyan haberlere Indian Red Boy lakabıyla tanınan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera, arkadaşıyla Instagram üzerinden canlı yayın yapmaya başladı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Rivera’nın, ani bir s-a-ldırıya maruz kaldığı görüldü. Sohbet sırasında, atılan ku-rşunların hedefi olan Rivera’nın burnundan k-a-n gelmeye başladı. Canlı yayın yaptığı arkadaşından yardım isteyen Rivera, saniyeler sonra ise yere yı-ğıldı.

ÇIĞLIKLAR ATTI Telefonunun yere düştüğü o anlarda akmaya devam eden canlı yayını izleyenler, o anlara şahit oldu. Rivera’nın uğradığı s-a-ldırı karşısında şoke olan arkadaşı, ç-ı-ğlıklar atarak durumu anlamaya çalıştı.

ÖNCEDEN PLANLANMIŞ ABD polisi, genç rapçinin ö-ldüğünü açıkladı. Hawthorne Polis Departmanı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, genç rapçinin planlı bir şekilde takip edildiği ve c-i-nayetin de bir ç-ete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Rapçi Indian Red Boy , canlı bir Instagram akışında bir arkadaşıyla sohbet ederken öldürüldü. Sürpriz bir kurşun saldırısı hayatına son verdi. 21 yaşındaki rapçi, arabasında otururken sohbet ederken, şaşırtıcı bir şekilde en az 12 çekim konuşmayı kesintiye uğrattı .

Yerel basına göre, kurşunlardan biri gerçek adı Zerail Dijon Rivera'nın yüzüne düştü . Bu, genç adamın nefes nefese kalmasına ve neredeyse güçsüz bir şekilde yardım istemesine neden oldu. Doktorlar hemen olay yerine geldi ama adam çoktan ölmüştü. “Bu Indian Red Boy videosu acımasız. Bir dakika yüksek sesle gülüyorsunuz, bir sonraki dakika yardım için soluklanıyorsunuz, “bir Twitter kullanıcısı yorumladı. RT'ye göre bir polis memuru, rapçinin Los Angeles'ta "bir çete üyesi gibi göründüğünü" belirtti. Bu veriler henüz doğrulanamadı. Kaliforniyalı sanatçının Instagram'da 16.7 binden fazla takipçisi vardı .

Hikayelerine göre Indian Red Boy, ailesine ve arkadaşlarına çok değer veriyormuş. Çekimin Hawthorne'da gerçekleştiği bildirildi , Polis cinayetin öğleden sonra saat dörtte Chadron Bulvarı'nın 14100 bloğunda gerçekleştiğini açıkladı. Geçen yıl başka bir rap figürü olan M03 ile benzer bir şey oldu. CBS 11 News tarafından yayınlanan soruşturmaya yakın kaynaklara göre, gerçek adı Melvin Noble, geçen yıl Dallas'ta bir insan avı sırasında vurularak öldürüldü. Polis, katilin M03'ü otoyolda kovaladığını ve onu birkaç kez vurduğunu söyledi. Soruşturmanın ayrıntılarına göre, rapçi Dallas'ta I-35E'de giderken onun yakınında bir araba durdu. Bir şüpheli çıktı ve ateş etmeye başladı.

Şarkıcının arabası bariyerlere çarptı ve sonunda durdu. M03 inmeyi başardı ve otoyolda koşmaya başladı. Ancak, şüpheli onu takip etti ve birkaç kez vurdu. Kurşunlardan biri kafanın arkasına isabet etti. Rapçi kendi adına sağlık merkezine ölü olarak geldi. Müfettişler çalışıyor, ancak şu ana kadar kimse tutuklanmadı. Yakındaki bir otomobilde bulunan bir kişi kurşunla yaralandı ve hafif şekilde yaralanarak sağlık ocağına kaldırıldı Sanatçının plak şirketi sosyal medyada bir mesaj yayınladı. “ İmparatorluk ailemizden bir üyeyi kaybetti.

Bu korkunç kaybı aile, takım ve hayranlarıyla paylaşıyoruz. Onun bulaşıcı kişiliği ve eşsiz yeteneği, ülkenin dört bir yanındaki hayranlarına neşe ve terapi getirdi. “

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 8659 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.