• BIST 9715.96
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Üniversite Hastanesi, toplam 133 farklı kadro da 282 kamu personeli alımı

Üniversite Hastanesi, toplam 133 farklı kadro da 282 kamu personeli alımı
Osmangazi Üniversite Hastanesi, kendi bünyesin de istihdam etmek üzere farklı kadrolar da 282 kamu personeli alımı ilanı yayınladı.

Müracaat Şartları Nedir?

1 mühendis alımı: Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmak.

1 eczacı alımı: Eczacılık Fakültesinden mezun olmak.


1 psikolog alımı: Psikoloji bölümü lisans mezunu olmak.

1 biyolog alımı: Biyoloji bölümü mezunu olmak.

100 hemşire alımı: 90 Lisans düzeyin de hemşirelik bölümü mezunu olmak ve 10 lise düzeyin de hemşirelik mezunu olan adaylardan başvuru alınacaktır.

4 Sağlık Tekniker alımı: 2 Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği bölüm mezunu ve 2 Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri veya Tıbbi Laboratuvar bölüm mezunu olanlarbaşvuru yapacaklardır. Öğrenim şartı önlisans mezunu olmaktır.

2 Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölüm mezunu tekniker alımı yapılacaktır.


5 teknisyen alımı: Lise mezunu (Meslek Lisesi) olanlar başvuru yapacaklardır.

20 büro personeli alımı ilanı: Söz konusu kadroya başvuru yapacak olan adaylar Muhasebe ve Finans Yönetimi, İktisat veya İşletme programlarından birinden mezun olmaları gerekmektedir.

50 güvenlik görevlisi alımı: Önlisans mezunu olanlar başvuru yapacaklardır. Adayların son başvuru tarihi itibariyle silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kartına sahip olmaları gerekmektedir.

2 şoför alımı: Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri veya Otobüs Kaptanlığı önlisans bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. 31 yaşını tamamlamamış DE sürücü belgesi olanlar başvuru yapabileceklerdir.


6 aşçı alımı: en az 2 yıl tecrübesi olan lisans düzeyin de Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden mezun olanlar başvuru yapabileceklerdir.

18 hasta bakım ve temizlik personeli alımı için ise; Meslek Liselerinin n hasta ve yaşlı hizmetleri alanı engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

68 temizlik personeli alımı: bölüm şartı aranmıyor. Lise mezunu olanlar başvuru yapabileceklerdir.

2 programlayıcı alımı: Lisans düzeyin de Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar-Enformatik Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü, Bilgisayar Bilimleri Bölümü, Matematik Bölümü, Fizik Bölümü, İstatistik Bölümü ve Matematik Bilgisayar Bölümü mezunları başvuru yapabileceklerdir.


Kamu Memur Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Başvurular 13 Şubat 2023 – 17 Şubat 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Adaylar başvurularını Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapacaklardır.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI
-Adayların www.ogu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak ve istenilen belgeleri de başvuru formuna ekleyerek, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde oluşturulacak başvuru masalarına
şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
-Başvurular şahsen alınacak olup; posta, fax veya e-posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
-Adaylar ilan edilen nitelik kodlarından sadece birine başvurabilecek olup başvuruda bulunduğu nitelik kodunu belirtecektir. Birden fazla nitelik koduna başvuran adayların başvuruları ile nitelik kodu belirtilmemiş
başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

-Başvuru Formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahiplerine aittir. Doldurulması gereken alanlarda ya da evraklarda eksiklik olması
durumunda (pozisyon, başvuru kodu vb.) adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
-Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir.
-Adayların ilanda belirtilen şartları son müracaat günü itibariyle taşıyor olması gerekmektedir.
-Adayların KPSS puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, mezuniyet tarihlerinin de eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.
-Adaylar başvurularını ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş ) gün içinde (mesai saatleri içinde) yapabileceklerdir.
-Müracaat edeceği pozisyonda aranan öğrenim durumunu yurt dışında tamamlamış olan adayların YÖK Denklik Belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.
-Başvuru yapan adaylara evrak iadesi yapılmayacaktır.
-Başvuru yapan adaylar ilan metnindeki tüm şartları kabul etmiş sayılır.
-Asil ya da yedek listedeyken atanma sırası kendisine gelen adayın atanma hakkından vazgeçmesi durumunda “Feragat Dilekçesi” doldurması gerekmektedir.
-KPSS (B) puan sıralamasına göre alınacak unvanlar için ilan edilen kadro sayısının dört katı kadar aday yedek olarak belirlenecektir. Asil olarak atanma hakkı kazanan adayların atanma başvurusu yapmaması, feragat
etmesi veya ilgilinin aranan şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine yedeklerden sırası ile yerleştirme yapılacaktır.
-Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.
-Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecek belgeler ve diğer hususlar www.ogu.edu.tr internet adresinin duyurular kısmında yayınlanacaktır. Yerleştirme sonuçlarına ilişkin ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
-Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.
-Üniversitemize teslim edilen belgeler, ıslak imzalı, doğrulanabilir veya e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge olması durumunda geçerli kabul edilecektir. Bu özellikleri taşımayan belgeler değerlendirmeye
alınmayacaktır.
-Başvuruda istenen sertifika /belgeye ilanın Resmi Gazete’ de yayımlandığı tarihten önce sahip olunması gerekmektedir. Bu nedenle üzerinde tarih bilgisi yer almayan sertifikalar kabul edilmeyecektir.
-Adayların başvuruları, tercih edilen pozisyon için belirlenen ilan koşullarına uygun olmaması durumunda kabul edilmeyecektir.
-İlan süreçleri ile ilgili olarak her türlü duyuru web sitemizde (www.ogu.edu.tr) yayınlanacaktır.
PROGRAMCI Pozisyonu İçin Başvuran Adaylar:
*Object-oriented programming kavramlarına ve mantığına hâkimiyet,
*NET Framework 4 ve üstü, C#, IIS, ASP.NET MVC ve ASP.NET Core teknolojileri, Web teknolojileri (HTML, CSS, Javascript, vb.),
*XML Web servisleri, SOAP, REST, WCF,
*MS SQL Server veri tabanı sistemleri konularında yazılı ve sözlü sınava tabi tutulacaktır.
-Programcı pozisyonuna ilişkin yapılacak olan yazılı ve sözlü sınavıyla ilgili bilgiler ayrıca ilan edilecektir.
-Yabancı dil sınav sonuçları (5) yıl süreyle geçerlidir.
İSTENİLEN BELGELER:
1-Başvuru Formu (Başvuru Formuna KPSS Puanı yazılırken tam, okunaklı ve arasında virgül (,) kullanarak yazılması gerekmektedir.)
2-1 Adet Fotoğraf (Başvuru Formunun ilgili bölümüne yapıştırılmış olması gerekmektedir.
3-2022 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (Kontrol kodu net ve okunur olan KPSS sonuç belgesi)
4-Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-Devlet çıktısı )
5-Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-Devlet çıktısı)
6-Adli Sicil Kaydı ( e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-Devlet çıktısı)
7-Nüfus cüzdanı fotokopisi veya Nüfus Kayıt Örneği (e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)
8-SGK hizmet dökümü ( e-Devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-Devlet çıktısı)
9-Aranan nitelikler kısmında istenen sertifika/belgelerin fotokopisi
10-Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adayların özel güvenlik görevlisi kimlik kartı ve sertifikanın fotokopisi
11-Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuran adayların vücut kitle endeksini herhangi bir sağlık kuruluşundan alacakları belge ile belgelendirmek.
12-6698 sayılı KVKK Mevzuatı uyarınca hazırlanan İdari Personel Adayı Aydınlatma Metni (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir.)
13-6698 Sayılı KVKK Mevzuatı Uyarınca hazırlanan İdari Personel Adayı Açık Rıza Metni (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir.)

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.