• BIST 9645.02
  • Altın 2418.541
  • Dolar 32.5551
  • Euro 34.8228
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Şehir Hastanesi En Az Lise Mezunu iş başvuruları

Şehir Hastanesi En Az Lise Mezunu iş başvuruları
Şehir Hastanesi En Az Lise Mezunu

2021 yılı Nisan ayı Üniversite hastanesi sözleşmeli statüde kamu personeli memur alımları kapsamında başvurular online “çevrim içi” olarak devam ediyor.

Şehir Hastanesi en az lise mezunu kamu personeli alımı 

KPSS taban puan istenmeyen başvurular dair tüm detaylar şu şekildedir:

Trabzon ili iş ilanları kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi KTÜ için sözleşmeli 20 memur alımı yapılacak. Şehir hastanesine kamu personeli alımları başvuruları kapsamında üniversite hastanesi personel alımları için lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. KPSS taban puan da bulunmuyor.

Başvuru Süreci

Başvurular sadece online “çevrim içi” olarak 19 Nisan 2021 tarihine kadar yapılabilir. Haberimizin en altından başvuru kılavuzuna erişim sağlayabilirsiniz.

KPSS Şartı

20 kamu personeli için adaylardan istenen KPSS puan yılı ve puan türü şu şekildedir ortaöğretim mezunları 2020 KPSSP94, önlisans mezunları 2020 KPSS93 lisans mezunları 2020 KPSSP3 puan türü ile alımlar sıralama usulüne göre yapılacak. Taban puan yok!

Mezuniyet ve Kontenjan Dağılımı

10 Hemşire alımına Sağlık Yüksekokulu (Lisans) Hemşirelik Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

4 Hemşire alımına Ortaöğretim Kurumları Hemşirelik Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

3 Hemşire alımına Ortaöğretim Kurumları Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. Herhangi bir sağlık kuruluşunda en az 1 yıl Servis Hemşireliği yapmış olmak ve bunu belgelendirmek gerekiyor.

1 Sağlık Teknikeri alımına Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Önlisans) ATT (Acil Tıp Teknikerliği) Bölümü veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Önlisans) İlk ve Acil Yardım Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastanesi Acil Servisinde en az 3 yıl çalışmış, Tıbbi KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer) eğitimine katılmış olmak ve bunu belgelendirmek gerekiyor.

1 Röntgen Teknisyeni alımına Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Bölümü mezunu olmak gerekiyor.

1 Röntgen Teknisyeni alımına Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastaneleri Girişimsel Radyoloji Ünitesi Endovasküler Serebral Anevrizma ve Akut İnme Trombektomi İşlemlerinde en az 5 yıl çalışmış olmak gerekiyor.

Başvuru Genel Hükümleri

Adaylardan 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşıması isteniyor. Ayrıca diğer hususlara aşağıdaki başvuru ekranın üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Başvuru linki: https://online.ktu.edu.tr/

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
Bu haber toplam 5796 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.