Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

En az ilkokul mezunu adaylar arasından daimi işçi alımı

En az ilkokul mezunu adaylar arasından daimi işçi alımı yapılmaya devam ediyor

04 Ocak 2022 Salı 16:30

En az ilkokul mezunu adaylar arasından daimi işçi alımı

Çukurova Üniversitesi tarafından yapılan resmi ilan açıklaması ile bünyesine 17 kişi sürekli işçi kamu personeli alımı yapılacak. 

BAŞVURULAR

Şartları taşıyan personel adaylarının 27 Aralık 2021 tarihi ile 31 Aralık 2021 tarihleri arasında başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ya da Adana İŞKUR İl Müdürlüğüne YAPABİLİRSİNİZ.

Kamu Şoför personel alımı 1 kişi alınacak olup adayların en az ilkokul mezunu olması, 18 yaş ile 30 yaş aralığında bulunması, adayların eski ehliyet kullananlarda E sınıfı yeni ehliyet kullananlarda D sınıfı ehliyet sahibi olması, SRC 2 ve Psiko-Teknik belgesi sahibi olmaları gerekmektedir. İŞKUR iş ilanı başvurusu için yayınlanan 00006474850 İŞKUR ilan numarası ile başvuru yapılması gerekiyor.
 
Yük taşıma amaçlı Ağır Vasıta Şoförü Alımı içi adayların en az ilkokul mezunu olması ve G sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Başvuru yapabilmek için yayınlanan İŞKUR iş ilan numarası 00006474860 olarak yayınlandı.

Üniversite kamu personeli alımı ilanı İŞKUR iş ilanı ile 1 Elektrikçi ünvanlı personel alımı için adayların meslek liseleri elektrik, elektrik-elektronik bölüm mezunu en az 3 yıl elektrikçilik yapmış kişiler için İŞKUR iş ilan numarası 00006474871 olarak yayınlandı.

İŞKUR personel alımı 4 Traktör Şoförü alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması ve E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir. İŞKUR iş ilan numarası 00006474880 olarak yayınlandı.
 
İŞKUR kamu alım 10 beden sürekli işçi alımı adaylarının en az ilkokul mezunu olması ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları şartı aranmaktadır. İŞKUR ilan numarası 00006474890 olarak yayınlandı.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.