Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

Çanakkale İl Özel İdaresi personel alacak

Çanakkale İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alacak

26 Mayıs 2021 Çarşamba 02:32

Çanakkale İl Özel İdaresi personel alacak

Çanakkale İl Özel İdaresi Mimar, Arkeolog, İnşaat Teknikeri ve Harita teknikeri kadrosunda sözleşmeli personel alımı yapacak.

T.C. ÇANAKKALE İL ÖZEL İDARESİ
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

2021 YILI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

A- SINAVIN AMAÇ VE KAPSAMI

5302 sayılı İl Özel İdare Kanununun 36. maddesinin Ek 3. fıkrasına istinaden, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince kadro karşılığı teknik hizmetler sınıfında 4 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Giriş sınavı sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılacaktır.


B- ALINACAK PERSONEL UNVANLARI


a. Sözlü mülakatta adayların mesleki, genel kültür bilgileri, davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, muhakeme gücü, özel idare çalışmaları hakkındaki bilgileri göz önünde bulundurulacaktır.

b. İstenilen şartlara haiz olup, başvurusu kabul edilen ve onaylanan bütün adaylar sözlü mülakat sınavına çağırılacaktır. Sınav Komisyonu, sınavın iptaline veya ertelenmesine yetkilidir. Sınav sonunda belirlenen adayların sözleşmeli olarak göreve başlatılması veya başlatılmaması idarenin yetkisindedir.

c.Adaylardan başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Bunlar göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında; 26.09.2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanun'unun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur.

d. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi ve 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49 uncu maddesi gereğince, sözleşmeli olarak çalışmakta iken, son bir yıl içinde hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle herhangi bir kurumca sözleşmeleri feshedilenler veya sözleşme dönemi içinde 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmelerini tek taraflı feshedenlerin, fesih tarihinden itibarin bir (1) yıl süreyle kurumumuzun sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilmeleri mümkün değildir.

C- GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Türkiye'deki ve denkliği YÖK tarafından kabul edilen Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,


3- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,

4- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmamak.

5- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (...)(!) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli itlas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

6- Müracaat eden adayların evrakları iade edilmeyecektir. Ayrıca kazanan ve kazanamayan adaylar İl Özel İdaresinin web sitesinde ve ilan panosunda ilan edilecek olup, kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

7- İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı kabul ve taahhüt etmek,

8- Adayların başvuracağı meslek dalında en az 5 yıl iş deneyimi olmak,

9- Adaylar tek unvan için müracaat hakkına sahiptirler.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER:


1. Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya onaylı fotokopisi,

2. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

3. İkametgah belgesi,

4. Özgeçmiş (CV),

5. Sağlık raporu ve adli sicil belgesi,

6. Erkek adaylar için askerlikle ilgili durumunu gösterir belge,

7. Kişinin başvuruda bulunduğu meslek dalında en az 5 yıl çalıştığını gösterir; Sigortalılık Tescil ve Hizmet Kaydı Tespiti konulu, SGK Hizmet dökümü belgesi,

(Adayların başvuru veya atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve göreve başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi atamaları iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulacaktır.)

BAŞVURU ŞEKLİ

Adayların 24/05/2021 - 01/06/2021 tarihleri arasında saat: 16:00'ya kadar Çanakkale İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)c1-002.jpgc2-001.jpg

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.