Kamudan Kariyer

SON DAKİKAMilli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama duyurusunu yayımladı

6 Bin TL Maaşla KAMUYA 2500 Personel Alınacak

İŞTE KILAVUZ

06 Nisan 2021 Salı 18:45

6 Bin TL Maaşla KAMUYA 2500 Personel Alınacak

MSB kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere MSB 2021/2 Sözleşmeli Er Alımı yapacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıda yazılı olan link üzerinden yapmaları gerekiyor.

https://personeltemin.msb.gov.tr/

Resmi ilan belgesi aşağıdadır.

 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuru işleminde bulunacak olan bütün adayların Kimlik kartının aslı ya da kurum tarafından onaylanmak için fotokopisi gerekiyor.

2. 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.
 
3. 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuru yapmak isteyen bütün tüm insanların Yabancı Okullardan mezunların Denklik Belgesinin aslı ya da noter tarafından onaylı örneği gerekiyor.

4. 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

5. 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuracak bütün bay ve bayan adayların işlerini sürekli şekilde yapmalarına engel olabilecek bir durumu olmadığına ait resmi beyan gerekmekte.

6. 2021/2 Sözleşmeli Er ilanına başvuru yapacak olan bütün insanların biyometrik fotoğrafı gerekiyor ve bir taneside forma yapıştırılması gerekiyor.msb1-6.jpgmsb2-9.jpgmsb3-8.jpgmsb4.jpg

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.