• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Kamu Üniversite Hastanesi 37 kamu personeli alımı duyurusu

Kamu Üniversite Hastanesi 37 kamu personeli alımı duyurusu
Alım temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alımı, sağlık teknikeri ve hemşire alımı olacak. Alımı yapılacaklara 3788 ile 4900 TL arasında maaş ödemesi yapılacak

Temizlik personeli alımı 15 kişi: Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olmak. İlan son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak.


Koruma ve güvenlik görevlisi alımı 10 kişi: Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma önlisans programlarının birinden mezun olmak. İlan son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak. Geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Belgesine /Kimlik Kartına sahip olmak (silahlı/silahsız). 175 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında farkın 10’dan fazla olmamak. (Örneğin, 190 cm boyundaki adayın kilosunun en fazla 90+10=100 kilo ile en az 90-10=80 kilo aralığında olması.).
 
Koruma ve güvenlik görevlisi alımı 10 kişi: Herhangi bir Lisans programından mezun olmak. İlan son başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak. Geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Belgesine/ Kimlik Kartına sahip olmak (silahlı/silahsız). 175 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında farkın 10’dan fazla olmamak. (Örneğin, 190 cm boyundaki adayın kilosunun en fazla 90+10=100 kilo ile en az 90- 10=80 kilo aralığında olması.).
 
Sağlık teknikeri alımı 1 kişi: Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az 1 (bir) yıl mesleki deneyimi olmak ve bunu belgelendirmek.

Hemşire Alımı 1 kişi: Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik, Sağlık Memurluğu alanından mezun olmak. En az 3 (üç) yılı Ameliyathanede olmak üzere 10 yıl deneyimi olmak ve Ameliyathane Hemşireliği sertifikasına sahip olmak ve bunları belgelendirmek. Mikro cerrahi, Artroskopi Cerrahi, Açık Cerrahi ve Sterilizasyon Konteynerleri Kullanımı / Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon Sistemleri Kullanıcı Eğitimi / Spinal cerrahi implantlar ile ilgili kullanım sterilizasyon ve genel bakım eğitim sertifikalarına sahip olmak.
 
Başvuru Şekli ve Tarihleri

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi alımı yapıyor. Adaylar başvurularını 15 Aralık 2021 tarihi bitimine kadar https://ilan.comu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.