• BIST 9548.09
  • Altın 2486.498
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.4936
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT.. BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ..

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT.. BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ..
Toki çıldırdı.. Böyle fırsat görülmedi 3+1 daire 163 bin tl kaçırmayın hemen bakın

TOKİ çıldırdı, 2+1, 3+1 evler 163 bin TL'den satışa çıkacak! Hemen anında b'akınız…

TOKİ doğrultusundan yapılacak ucuz sosyal konutların detayları belli olmaya devam ediyor. 2+1, 3+1 evlerin 163 bin TL'den satış fiyatını duyan vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Herkes bu evleri alabilmek amacıyla sıraya girecek. 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti yurtdaşı olması, Toplu Konut İdaresinden mevzut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden mevzut kredisi kullanmamış olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç) Bir hane halkı adına yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları yalnızca bir adet müracaat yapması, mühimdir.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesine dair açıklama yaptı.

Pursaklar'da "TÜRK-İŞ 70. Yıl Hatıra Ormanı İlk Fidan Dikim Töreni"ne katılan Kurum, burada bir konuşma yaptı.

Sosyal konut projesine değinen Kurum, "Önümüzdeki ay itibarıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimize müjdeleyeceği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatıyor olacağız" dedi.Sosyal konutların amacıylade, cami, okul, yeşil alanların olacağını ifade eden Kurum, "Aslında medeniyetimizin bize tanım ettiği şehirleşme modelini, 81 ilimizde süregelen bir şekilde sürdürüyor olacağız" diye konuştu

"Bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla 1.1 milyon konut yapılarak vatandaşlara teslim edildiğini dile getiren Kurum,

"Dünyada, eşi aynısı olmayan bir projedir. Hiçbir ülke 20 senede vatandaşına 1 milyon 100 bin konut yapıp da teslim edememiştir. Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın özcülüğünde bunun en mühim örneğini göstermiştir" ifadelerini kullandı.

"KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLACAKLAR" "Vatandaşlarımızdan gelen talep tarafında da Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini önümüzdeki ay itibarıyla açıklayacağız" diyen Kurum, şu şekilde devam etti: "Gerek altyapılı arsa ile lüzum yapacağımız sosyal konutlarla lüzumse şehirlerimizde istihdamı, yatırımı artıracak endüstri alanlarıyla eş güdümlü bu projeyi müjdeleyeceğiz,

Sayın Cumhurbaşkanımız paylaşacak. Vatandaşlarımız da kira öder gibi taksitlerini ödemek amacıyla ev sahibi olabilecek." Milyonlarca vatandaş tarafından merakla beklenen sosyal konut projesi son gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenmişti.

Konuya ilişkin araştırmalar hız kazanırken, projenin detayları için hükümet kanadından yapılacak açıklamalar bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TOKİ SOSYAL KONUT AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ başvuruları ilgili detayları şu sözlerle paylaştı;

"TOKİ vasıtasıyla 1 milyon 170 bin vatandaşımızı ev sahibi yaparak ekonomik, sağlıklı, güvenli konut üretiminde dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı ortaya koyduk. Ülkemizin 81 şehrinde hız kesmeden toplu konut projelerini sürdürüyoruz. Şimdi de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz.

İlke kez ev sahibi olacak vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği bu proje bitmek üzere. Sıfır atık uyumlu, enerji verimli malzemelerle yapılacak bu konut projesinde yenilenebilir enerji sistemi kullanılacaktır.

Bu adım son dönemde ciddi şikayet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır. Şehit yakınları, gaziler ve emeklilere her zaman ki gibi yer ayrılacaktır. Ayrıca ilk defa evlenen geçlerimiz de kota sahibi olacaktır."

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 7239 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.