• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Flaş! 6 Bin TL Maaşla Muvazzaf Subay Alımı Duyurusu!

Flaş! 6 Bin TL Maaşla Muvazzaf Subay Alımı Duyurusu!
Flaş! 6 Bin TL Maaşla Muvazzaf Subay Alımı Duyurusu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) üzerinden yayımlanan duyuru kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine Dış Kaynaktan öğretmen ile mühendis sınıfı muvazzaf subay alımı yapılacağı ifade edildi.

Başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre ön başvuruların alınacağı açıklandı.


Sadece erkek adayların başvuru yapabilecek ve başvurular için son tarih 25 Ağustos 2019 (25 Ağustos 2019 (saat 23.59)) olarak duyuruldu.

Yayımlanan ilana göre 4 bin TL ile 6 bin TL arasında maaş imkanı sağlanacağı ifade edildi.

KPSS ŞARTI ZORUNLUDUR

Başvuru şartlarına uygun olan ÖSYM tarafından 2018 veya 2019 yıllarında düzenlenen KPSS'den P3 Lisans Puanı (her iki yılda da sınava katılmış olanların en yüksek puanı esas alınacaktır.) bulunması zorunludur.

Ayrıca en az 60 olan ve başvuru kılavuzunda istenen yabancı dil sınav notu olan adaylardan kontenjanın en fazla 10 katına kadar aday seçim aşamalarına davet edileceği duyuruldu.
 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı muvazzaf subay alımı kapsamında talep edilen başvuru şartları şu şekildedir;

1- Türk vatandaşı olmak,
2- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zamanaşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adlî sicilden çıkartılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

3- Sivil ve askerî okullardan herhangi bir nedenle çıkarılmış olmamak,

4- Yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmış olmak,

5- Herhangi bir kadın veya erkek ile nikâhsız olarak birlikte yaşamamak,

6- Hakkında Yedek Subay olamaz kararı bulunmamak.

7- Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

8- Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak.

9- 926 sayılı TSK Personel Kanunu, Fakülte ve Yüksek Okullar Askeri Öğrenci Komutanlıkları ve Öğrencileri ile Fakülte ve Yüksek Okullardan Yetişen Subaylara ait Yönetmelikteki diğer şartlara sahip olmak.

YAŞ ŞARTI

1 Ocak 2019 tarihi itibarı ile düzeltilmemiş nüfus kaydına göre; (a) Lisans düzeyinde mezunlar için 27 yaşından büyük olmamak (01 Ocak 1992 ve daha sonraki doğumlular),

Lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için 32 yaşından büyük olmamak (01 Ocak 1987 ve daha sonraki doğumlular).

1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Dış Kaynaktan ÖĞRETMEN VE MÜHENDİS SINIFI Muvazzaf Subay Temini maksadıyla başvuru kılavuzunda belirtilen esaslara göre ön başvuru alımına başlanmıştır. Ön başvuru sadece ERKEK ADAYLAR tarafından yapılabilecektir. Ön başvuru için son tarih 25 Ağustos 2019 (saat 23.59) 'dur.

 
2. Başvuru şartlarını taşıyan 2018 veya 2019 yılları KPSS P3 Lisans Puanı(her iki yılda da sınava katılmış olanların en yüksek puanı esas alınacaktır.) en az 60 olan ve başvuru kılavuzunda istenen yabancı dil sınav notu olan adaylardan kontenjanın en fazla 10 katına kadar aday seçim aşamalarına davet edilecektir. 2017 Yılı KPSS Puanı kabul edilmeyecektir.
 
3. Başvuru kılavuzunda yer alan YDS notuna denk yabancı dil sınav notu olan adayların sınav notu belgelerini başvuru ekranında kurs bilgileri alanından yüklemeleri gerekmektedir. Belgelerini sisteme yüklemeyen adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
 
4. Mezuniyet akademik not ortalaması 2,75 (4 'lük sistemde) ve üzerinde olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
 
5. Şehit/gazi eş ve çocukları ilgili kurumdan alınmış onaylı belgelerini başvuru ekranında Şehit/Gazi yakını bilgilerinden yüklemesi gerekmektedir.
 
6. Giriş koşullarını taşıyan şehit gazi eş ve çocukları, başvuru kılavuzunda belirtilen şartları taşımak ve sınav/seçim aşamalarında başarılı olmak şartıyla şehit ve gazi gazi kontenjanı dâhilinde değerlendirilecek, bu adaylar arasında yapılacak başarı sıralamasına göre kontenjanın yüzde beşine kadarı temin edilecektir. Şehit ve gazi kontenjanına giremeyen adaylar diğer adayların başarı sıralamasına dahil edilecektir.
 
7. Başvuru Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız..
8. E-Devlet ile giriş yapmak için tıklayınız..
Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.