• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Devlet Hastanesi KPSS 50 En Az Lise 49 Personel Alıyor

Devlet Hastanesi KPSS 50 En Az Lise 49 Personel Alıyor
KPSS 50 puanla Hastaneye En Az Lise 49 Personel Alıyor

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda en az lise mezunu KPSS 50 puan 49 personel alınacağı açıklanmıştır.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Hastanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu sınavsız ve KPSS taban puan şartsız, KPSS 50 ve KPSS 60 puanla farklı unvanlarda 49 personel alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı yoktur.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Hastanesi başvuru süreci
Adaylar başvurularını 9 Şubat 2022 tarihine kadar kurumun web adresinde ilan edilecek olan online başvuru sistemine ait bağlantıdaki Başvuru Formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamda yapacaklardır.

Alınacak personellerin unvan ve sayıları
1 Eczacı, 9 Büro Personeli, 15 Güvenlik Görevlisi, 1 Şoför, 2 Aşçı, 6 Bakım Onarım Personeli, 11 Temizlik-Yemekhane Servis Elemanı ve 4 Destek Personeli alınacaktır.

Eczacı alımı için Eczacılık Lisans Programından mezun olmak (KPSS şartı yoktur).
 
Büro Personeli alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 8 personel için ilgili bölümlerden Önlisans, 1 personel için Lisans mezunu olmak,

Güvenlik Görevlisi alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lise mezunu olmak, 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, 5188 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak ve vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, Erkek olmak, Boy uzunluğu 170 cm’den kısa olmaması, kilosunun ise cm cinsinden boy uzunluğunun son 2 rakamından 15 den fazla, 13 den az olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamakla birlikte vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak.
 
Şoför alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lise mezunu olmak, Erkek olmak, Geçerlilik süresi dolmamış D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, Şoför olarak en az 2 yıl çalışmış olmak.

Aşçı alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak ve Alanında en az 1 yıl çalışmış olmak.

Bakım Onarım Personeli alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak veya ustalık belgesine sahip olmak, Geçerlilik süresi dolmamış en az B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilmek.

Temizlik Personeli alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lise mezunu olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, Vardiyalı çalışabilecek olmak.

Destek Personeli alımı için 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Erkek olmak ve Askerlik görevini yapmış olmak.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!

  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!

  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.