• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

BİM, A101 ve ŞOK Marketler iş ilanları 2019

BİM, A101 ve ŞOK Marketler iş ilanları 2019
BİM, A101 ve ŞOK Marketler iş ilanları

A-101, BİM ve ŞOK Marketler 81 il geneli faaliyet gösteriyorlar. Bu illerin çok sayıda şehrinde de birimleri bulunan market zincileri alımlaırnı İŞKUR üzerinden adaylara duyuruyorlar.

İŞKUR destekli gerçekleştirilen bu alımlarda yer alan açık pozisyonlar ve ilanlara göre alım yapılacak şehirlerin listesi şu şekilde

BİM, A-101 VE ŞOK İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen alım ilanlarına dair bilinmesi gereken ayrıntıları ve ilana ilişkin kadro kontenjan detaylarını siz okuyuculaırmıza aşağıda detayları ile aktarıyoruz.


 BİM Personel Alım İlanı
BİM tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların İstanbul, Aksaray, Kastamonu, Ankara, Yalova, Eskişehir, Gaziantep, Niğde, Sinop, Tekirdağ, Bursa illerinden olacağını bildirdi. İlana göre BİM bu şehirlerde yer alan marketlere Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Diğer Satış Nezaretçileri, Market Elemanı kadrolarından personel alımı yapacağını duyurdu. 

A-101 Personel Alım İlanı

A-101 tarafından yayımlanan personel alımları İŞKUR'da Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi ismiyle ilan ediliyor. Bu firma tarafından yayımlanan ilana göre alımlar şu şehirlerden olacak. Bursa, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ ve Denizli. A-101 yayımladığı ilanında ise birkaç pozisyondan personel ihtiyacı olduğunu duyurdu. İŞKUR'da ilan edilen açık kadroların listesi ise şu şekilde Reyon Görevlisi, Forklift Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Kasiyer, Büro Memuru (İdari İşler)

ŞOK Personel Alım İlanı

ŞOK Marketler de Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladığı personel alım ilanında farklı şehirlerde ki birimlerinin personel açığı olduğunu duyurdu. Bu çerçevde ilanlarını sık sık güncelleyen firma tarafından yayımlanan yeni ilanlar sizlere aktardığımız şehirlerden olacak. Alım yapılacak şehirler; İstanbul, Kocaeli, Adıyaman, Balıkesir, Ankara, Yalova, Antalya, Konya, Bursa, Kahramanmaraş, İzmir, Nevşehir, Mardin. ŞOK Marketler ilanında yer alan açık kadrolar ise Ambar/Depo Görevlisi, Beden İşçisi (Genel), Perakende Satış Elemanı (Gıda), Reyon Görevlisi, Perakende Satış Elemanı (Gıda) oldu. 

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak için adayların izlemeleri birkaç adım bulunuyor. Kamuilanlari.com olarak aşağıda yer alan bu açıklamaları uygulayarak bu ilanlara ulaşabilirsiniz. 

Öncelikle aşağıda yer alan bağlantı ile İŞKUR İş İlanları sayfasına gidin. Bu sayfa üzerinde yer alan İşyeri Unvanı adlı bölümü bulun. Buraya aşağıda yer alan açıklamaları yazın ve ara butonuna basın.

BİM ilanlarını görüntülemek için :BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR

A101 ilanlarını görüntülemek için: YENİ MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ (A101)

ŞOK ilanlarını görmek için: ŞOK Marketler

 İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.