• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Beş Taş Yüzük Modelleri

Beş Taş Yüzük Modelleri
Doğru yüzüğü bulmak zannettiğiniz kadar kolay olmayabilir.

Takdir edersiniz ki, yüzük fiyatları oldukça yüksek! İnsanlar; en doğru yüzüğü satın alabilmek adına arayış içerisine giriyorlar. Bütçelerine ve ihtiyaçlarına uygun seçenekler arasından tercih yapmak adına çalışıyorlar.

Tektaş yüzük tahmin edebileceğiniz gibi oldukça popüler! Bilhassa sevdiği kadına evlenme teklif etmek adına hazırlananların tercihi olan tektaş yüzükler aynı zamanda oldukça pahalı! Siz de hem fiyat hem de kalite açısından farklı şeyler vaat eden bir yüzük alternatifi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Beş taş yüzük modelleri; beklentilerinizi karşılayabilir.

Beş Taş Yüzüğün Anlamı Nedir?

Yüzük; zannedilenin aksine yalnızca maddi anlamdan ibaret değildir. Aynı zamanda es geçilmesi mümkün olmayan manevi anlamı da vardır. Örneğin, tektaş pırlanta yüzük; çiftler arasındaki aşkın sonsuza kadar devam edeceğini gösteren bir semboldür. Bu yüzden, evlilik teklifi sırasında karşı tarafa sunulur. Ancak, anlamı olan tek yüzük tektaş değil! Beş taş yüzük; evliliklerinde ya da duygusal ilişkilerinde beşinci yılı dolduran çiftlerin birbirlerine hediyesidir. Evlilik yıldönümleri için ideal bir hediye seçeneğidir. Bunun yanı sıra, istenildiği takdirde doğum günlerinde de hediye olarak verilebilir. Hatta, Anneler Günü’nde ya da kıymetli eşin doğum yaptığı tarihte de sunulabilecek hediye seçeneklerinden birisidir.

Beş taş yüzük; evliliğin veya duygusal ilişkinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini gösterir. Büyüyen aileyi ifade eder. Aileye yeni katılan üyelerin varlığını da sembolize eder. Bu yüzük modelinde tahmin edebileceğiniz gibi beş taşın her birisinin ayrı bir anlamı mevcuttur. Hatta, taşların her birisi aşk, sadakat, mutluluk, huzur ve bereket anlamlarını taşır. Bilhassa evliliğinin beşinci yılını dolduran kişilerin hayat arkadaşlarına bu hediyeyi almaları son derece doğru bir tercih olacaktır.

Takdir edersiniz ki, beş taş yüzük modellerinin maddi değeri biraz yüksektir. Hatta, tektaş yüzük modelleri ile arasında fiyat farkları mevcuttur. Bu yüzüğü satın almak isteyenlerin cebinden ciddi tutarda bir para çıkar. Ancak, yüzüğün manevi değeri; maddi değerinin önüne geçer. Evliliğinin ilk beş yılını sorunsuz bir şekilde geçiren çiftler; bu yüzüğü satın alarak kendilerini ödüllendirmiş olurlar. Ayrıca, çiftlerin birbirlerine verdiği değerin yıllar içerisinde arttığını göstermesi bakımından önemli bir takıdır.

Beş Taş Yüzük Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Beş taş yüzük seçimi sırasında tıpkı tektaş yüzük seçiminde olduğu gibi birtakım hususlara dikkat etmelisiniz. Bu yüzüğü eşinizle beraber uzun yıllar kullanacaksınız. Bu yüzden, her ikinizin de ortak zevkini içeren bir model olmasına önem vermelisiniz. Ayrıca, beş taş yüzük modelleri hem erkeklerin hem de kadınların zevklerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Kadınlar için daha şık ve gösterişli, erkekler için ise minimal detaylar barındıran sade modeller yer alır. Son olarak, beş taş yüzük seçiminde bütçeye de bakılmalıdır.

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.