• BIST 9703.81
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Aile Bakanlığı Yeni kamu işçi personel alımları

Aile Bakanlığı Yeni kamu işçi personel alımları
Alımlar Balıkesir, Bursa, Düzce, Gaziantep, Kastamonu ve Konya illerinde yapılacaktır.

Kastamonu Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ilanı

Halkla İlişkiler, Psikoloji, Sosyoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir. Word, Excel, Powerpoint vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Üst ve orta seviye İngilizce ile orta veya az seviyede Arapça dil bilgisine sahip olması tercih sebebidir. 

Konya Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ilanı


Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe, Maliye bölümlerinden birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve Konya Cihanbeyli ilçesinde 6 aydır ikamet ediyor olmak gereklidir. 

Balıkesir Balya Vakfı büro görevlisi alımı ilanı

4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümleri, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültelerinin bölümleri ile Fen ve Edebiyat Fakültelerinin Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. KPSS 2021-2022 yıllarında yapılmış P3 puan türünde en az 60 almış olmak ev aktif araç kullanıyor olmak. En az 6 aydır Balya ilçesinde ikamet ediyor olmak. 


Balıkesir Edremit Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi alımı ilanı

35 yaşını tamamlamamış olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler bölümlerinden birinden mezun olmuş olmak. Aktif araç kullanıyor olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 

Bursa İnegöl Vakfı Muhasebeci alımı ilanı

İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler Bölümlerinin birinden mezun olmuş olmak. İnegöl ilçesinden ikamet ediyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. En az 6 aydır İnegöl ilçesinde ikamet ediyor olmak. 


Bursa İnegöl sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ilanı

İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler bölümlerinin birinden mezun olmuş olmak. Office programlarını iyi derece de kullanıyor olmak. En az 6 aydır İnegöl ilçesinde ikamet ediyor olmak. 

Düzce Vakfı büro personeli alımı ilanı

18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak. Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum olmamak. Kaynaşlı ilçesinde ikamet ediyor olmak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir. En az B sınıfı sürücü belgesi kullanıyor olmak. KPSS 2021-2022 P3 puan türünde en az 60 almış olmak.


Şehitkamil Vakfı büro personeli alımı ilanı

İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Sosyoloji, Halkla İlişkiler, Halka İlişkiler ve Tanıtım, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik bölümlerinin birinden mezun olmak. Şehitkamil ilçesinde ikamet ediyor. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 

Şehitkamil Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı ilanı

Sosyoloji, Halkla İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik bölümlerinden birinden mezun olmuş olmak. Şehitkamil ilçesinde ikamet ediyor olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. 

tüm bu iş ilanlarına başvuru linki için buraya tıklayınız

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.