• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Aile Bakanlığı 6 şehirde çok sayıda SYDV ve Büro Memuru Alıyor

Aile Bakanlığı 6 şehirde çok sayıda SYDV ve Büro Memuru Alıyor
Aile Bakanlığı 6 şehirde çok sayıda SYDV ve Büro Memuru Alıyor

Aile ve Çalışma Bakanlığı bünyesine yapılacak olan memur alım ilanları Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesine bağlı olarak faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından ilan edildi. İlanlar için toplam iki kadro için 6 duyuru yayımlandı.

Söz konusu duyuruda yer alan bilgilerde alımların Büro Memuru ve Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru pozisyonlarına yapılacağı açıklandı.  Alımlar Afyonkarahisar, Zonguldak, Malatya ve Hakkari illerinden olacak. 

ÖĞRENİM ŞARTI DETAYLARI Söz konusu personel alım ilanlarında en önemli ayırt edici özellik öğrenim şartı. İşte alım yapılacak kadrolara o koşullar;

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İstatistik, Ekonomi, bölümlerinden birinden mezun olmak. 

Afyonkarahisar Büro Memuru: Sosyoloji, Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık , Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve İletişim bölümlerinin birisinden mezun olmak.

Hakkari Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi: Devlet Üniversiteleri, YÖK bünyesindeki özel üniversiteler ve YÖK tarafından Denklik verilen Yabancı Üniversitelerin Lisans Bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak.

Malatya Sosyal Yardım ve İncelem Memuru: Siyasal Bilgiler, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme ve İletişim Fakülteleri ile Sosyoloj,, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler

Zonguldak Büro Memuru: İktisadi idari bilimler fakültesi bölümleri sosyal hizmetler bölümü Fen-Edebiyat Fakültesinin; psikolji, felsefe, sosyoloji bölümleri Uygulamalı bilimler Yüksekokulununun; yönetim bilişim sistemleri, bankacılık ve finans bölümleri İletişim Fakültesinin; halkla ilişkiler, iletişim bölümü Hukuk fakültesi bölümleri.

Zonguldak Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat ve Maliye ve Muhasebe bölümleri

- DUYURULAR -
Üye olmak için "Yeni Üye" butonuna tıklayarak şifre alıp başvuruda bulunulbilmektedir
Sistemle ilgili yaşanan sorunlarda yardim.masasi@ailevecalisma.gov.tr adresine, sorunu gösteren ekran görüntüleri, sorunun detaylı açıklaması ve iletişim bilgileri eposta ile gönderilmelidir.
Hata bildirimi gönderilen epostada ilgili ekranın hata alınmadan hemen önceki ve hata alındıktan sonraki halinin gönderilmesi sorunlara doğru ve hızlı çözüm üretilmesi açısından önem arz etmektedir.
Yardım Masası Telefon Numarası: 0 312 296 79 00
Hata Bildiriminde Bulunmadan Önce Kontrol Edilmesi Gereken ve Sıkça Yapılan Hatalar:
Kimlik değişikliği yapılmış/başvurulmuş ve/veya geçici kimlik belgesi alınmış ise bu yeni alınan kimlik/belge üzerindeki seri no kullanılmalıdır.
Şifre gönderilecek mail adresinin doğru girilmesi ve mail adresi içinde Türkçe Karakter(ç,ş,ğ,İ,ü,ö,Ç,Ğ,Ü,Ö,Ş) olmaması gerekmektedir.
Seri Numarası içinde '0' rakamı ve/veya 'O' harfi geçiyor ise doğru harf/rakamın girilip girilmediğinin kontrolü önem arz etmektedir.
Başvurulacak ilanda 'Aynı ilçede oturuyor olma' şartı olup olmadığı kontrol edilmelidir.İlanda bu şart var ise ikamet edilmeyen vakfın ilanına başvuru yapılamamaktadır.
Önlisans mezunları vakıf ilanlarına başvuruda bulunamamaktadır. Lisans Mezunu olarak olarak girilen KPSS sınavından alınan puan ile başvuru yapılabilmektdir.

ilana başvuru için tıklayınız

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.