• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

Adalet Bakanlığı En az 2 bin 500 katip alımı

Adalet Bakanlığı En az 2 bin 500 katip alımı
Adalet Bakanlığı kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere en az lise mezunu olan kişiler arasından katip alımı yapacak. En az 2 bin 500 katip alımı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü birimlerinde istihdam edilmek üzere İKM, infaz koruma memuru alımı yapılacağı bildirildi. 

Adalet Bakanı Gül yapmış olduğu açıklamalarda, "Sevgili genç arkadaşlarımız, Adalet bakanlığı bünyesine personel alım ilanımız yayınlanmak üzere. İKM, İnfaz koruma memuru alımı, mübaşir, zabıt katibi alımı gibi farklı kadrolara 13.202 yeni personel alımı gerçekleştireceğiz. Adalet teşkilatımızı sizin gibi gençler ile güçlendireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun." AÇIKLAMASINI KİŞİSEL TWİTTER VE TELEGRAM HESAPLARINDA DUYURDU
 
EN AZ 6 BİN GARDİYAN İKM ALIMI BEKLENİYOR

Bu yıl alımlarda en fazla kadro sayısının İKM, infaz koruma memuru alımı için ayrılması bekleniyor. 6 binden fazla İKM, gardiyan infaz koruma memuru alımı yapılması ve 2500 de katip alımı yapılması bekleniyor

Gerçekleştirilecek olan alımlarda en fazla kadro olarak İKM, infaz koruma memuruna, en fazla ikinci kadro olarak ise zabıt katibi alımı ile icra katibi alımı kadrosuna verilecek.

YAŞ ŞARTI NEDİR

Yaş şartı konusunda KPSS sınavlarına girilmiş olan yıl dikkate alınacaktır. 

35 yaş şartı bulunmakta ve lisans mezunu, önlisans mezunu ve ortaöğretim mezunları için KPSS sınavının yapılmış olduğu yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak şartı bulunmakta.

 İCRA VE ZABIT KATİBİ 2021 YILI  KPSS ŞARTI BİLGİSİ

Katip alımı işlemlerinde KPSS şartı aranmakta. KPSS puan şartı ise 70 olarak belirlenir.

Adalet Bakanı Gül ilan müjdesini verdi. Personel alımı İlanın kısa sürede duyurulması bekleniyor. 

İCRA VE ZABIT KATİBİ 2021 YILI  MEZUNİYET BİLGİLERİ

Katip alımında mezuniyet şartı en az lise olarak bilinmekte. Lise mezunu, ön lisans mezunu ve lisans mezunları ilana başvurabilir.

İCRA VE ZABIT KATİBİ 2021 YILI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak kişilerin Türk vatandaşı olması gerekiyor.

2 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak adayların kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekiyor.
 
3 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak tüm bay ve bayanların affedilmiş olsalar bile devletin ve milletin güvenliğine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

4 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuru işlemi yapacak olan kişilerin Anayasal düzenleri yıkmaya çalışmak ve bu düzenin işleyişini engellemeye karşı suçlar işlememiş olmak.

5 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak bütün adayların ilan edilmiş olan kadrolar için aranmış diğer başvuru şartlarını taşıması gerekmektedir.

6 - 2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak kişilerin ilan edilmiş olan unvanlar için mezun olunmuş okul nedeni ile öğrenim ve eğitim şartını taşımak gerekmektedir.

7 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuruda bulunmak isteyen tüm kişilerin Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak

8 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların kişilerin Terör örgütlerin propagandasını yapmamış olmak.

9 - 2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak bütün kişilerin Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış olmak.

10 -2500 İcra ve Zabıt Katibi ilanına başvuracak tüm kişilerin terör örgütlerine üyeliği, irtibatı veya iltisakı bulunmamak..

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.