• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.
  • Belediye İtfaiye Eri Alımı 2023 Başvuru Şartları Nedir?
  • İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI
  • Binance ve Gateio Borsasından indirimli referans ile üye olun.

2020 Yılı Polis Akademisi Kadın Erkek PÖH alımı ve Komiser Alım ilanı

2020 Yılı Polis Akademisi Kadın Erkek PÖH alımı ve Komiser Alım ilanı
2020 Yılı Polis Akademisi Kadın Erkek PÖH alımı ve Komiser Alım ilanı

2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM DÖNEMİNDE POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ (PAEM) MÜDÜRLÜĞÜ LİSANS MEZUNU KOMİSER YARDIMCISI ADAYI ÖĞRENCİ ALIMINA DAİR DUYURU
  31 Ağustos 2019
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) alınacak öğrenci adaylarının 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere toplam 2.000 (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacaktır.

Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

--------------------

25. DÖNEM POMEM ÖZEL HAREKAT SINAVINA DAİR DUYURU
  31 Ağustos 2019
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılacaktır.

Önbaşvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel müdürlüğü'ne 500 PÖH adayı öğrenci alımı ile 2 bin komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı için beklenen ilanlar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi sayfasından da polis alımlarına ilişkin iki duyuru yayımlandı.

İKİ DUYURUDA PA.EDU.TR 'DE YAYIMLANDI


  "2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM DÖNEMİNDE POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ (PAEM) MÜDÜRLÜĞÜ LİSANS MEZUNU KOMİSER YARDIMCISI ADAYI ÖĞRENCİ ALIMINA DAİR DUYURU" başlığı altında yayımlanan resmi duyuruda, "Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) alınacak öğrenci adaylarının 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan 200’ü kadın, 1800’ü erkek olmak üzere toplam 2.000 (komiser yardımcısı adayı) öğrenci alımı yapılacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri yer alırken, 25. Dönem POMEM ile ilgili duyuruda, "Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılacaktır. Önbaşvuru tarihleri ve sınava ilişkin diğer esaslar daha sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri yer aldı.
Başvuru Tarihleri Daha Sonra Açıklanacak

Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasında (www.pa.edu.tr) yer alan duyurularda, başvuru genel ve özel şartlarının yanı sıra başvuru tarihleri ve başvuru şekline yönelik duyuruların ilerleyen tarihlerde yapılacak resmi bilgilendirmelerle netleşeceğine dikkat çekildi.

Bu haber toplam 1679 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2018 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.